Multifunctioneel (les-)lokaal

In de tweede bio-energie installatie ‘Bio-Energie Ede’  bevindt zich een multifunctioneel (les-)lokaal. Door de glazen wanden in het lokaal krijgt u een live inkijkje in de werking van onze installatie.

Er is een computer met beeldscherm aanwezig voor presentaties en op ons wanddoekEde Klimaatneutraal ziet u onze (toekomst-)visie van de energietransitie in Ede. We werken aan een slimme energietransitie met een slimme netwerkkoppeling door fossiele energie uit te faseren middels een combinatie van een slim warmte- en elektranet, idealiter in samenwerking met lokale partners.

Het lokaal staat in principe ter beschikking voor lessen  die verband houden met verduurzaming en de energietransitie (van fossiel naar hernieuwbaar). De ruimte van 37m2 is geschikt voor max. 20 personen (met tafels) en 30 personen (zonder tafels)
Routebeschrijving Bio-Energie Ede – Geerweg 11 te Ede

Reserveren (les-)lokaal

Klik op de button hieronder om ons een verzoek te sturen; u kunt de ruimte voor maximaal 2 uur achtereenvolgend reserveren.  Maak een log-in aan, vul in met hoeveel aanwezigen u wilt komen en wat (globaal) het doel van uw bezoek is. Er is ook ruimte om aan te geven wat u van ons als gastheer verwacht; wij bekijken naar aanleiding van uw reservering de mogelijkheden en nemen vervolgens contact met u op.

Maak een reservering